Keurmerken

Focwa_logoWij dragen de volgende keurmerken:

FOCWA werd opgericht in 1936 als Federatie van Organisaties in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven. Anno nu is het een actieve ondernemersvereniging waarin drie zelfstandige verenigingen samenwerken aan de belangenbehartiging van en collectieve dienstverlening aan ondernemers in de Nederlandse carrosseriebranche. De federatie FOCWA telt zo’n 2400 aangesloten bedrijven.

 

FiveStar_logo

Dupont Five start heeft als missie autoschade bedrijven bij te staan bij de uitdagingen voor de toekomst, ondersteund door een dynamisch Europees netwerk van schadeherstelbedrijven dat een hoogwaardig eindresultaat en een onovertrefbare klantenservice levert. In het belang van de Five star Partners en hun klanten promoot DuPont Five Star op optimale kwalitietsnormen en combineert het de beste nationale en internationale werkmethodes.

 

Fast_repair_logoFast Repair. Dankzij dit pakket kunnen autoschade bedrijven zich profileren als een centrum waar “snelle herstellingen” worden uitgevoerd. Het Fast Repair-systeem biedt systemen voor kleine blikschade. De primers, lakken en technieken zijn ontwikkeld om ook bij kleine herstelling zeer efficiënt te werken. Het programma is gericht op klanten die anders deze kleine schades wellicht niet zouden laten herstellen.