Bentemmerstraat 1, 6942 EZ Didam | info@rabenschadeherstel.nl

Airconditioning

Heeft u airco in de auto en doet deze airco het niet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast alle andere zaken die wij doen met betrekking tot het herstellen van schade, hebben wij ook een airco service! Deze aircoservice houdt in dat u bij ons terecht kunt voor het onderhoud van de airco in uw auto, maar ook voor reparaties aan de airco in uw auto. Met de modernste airco apparatuur wordt de juiste diagnose gesteld om uw airco probleem op te lossen.

Weet u bijvoorbeeld dat u uw airconditioning of climate control zeker ééns per jaar moet laten controleren? U voorkomt hiermee namelijk schade aan uw airconditioning of climate control. Daarbij heeft het vanzelfsprekend een meerwaarde in het feit dat u zeker weet dat uw airconditioning of climate control optimaal werkt. Vooral wanneer u veel in uw auto rijdt, is dit van belang. Heeft u bijvoorbeeld last van een muffe geur in de auto? Dan zou dit kunnen komen door een groei aan bacteriën in de lamellen van de koelradiator en leidingen. Het is een algemeen bekend probleem, en u voorkomt het door uw airconditioning of climate control jaarlijks te onderhouden.

Keurmerken & services

Bij Raben Schadeherstel beschikken we over vervangend vervoer en een haal-en-breng service. Daarnaast dragen we de volgende keurmerken bij Raben Schadeherstel:

30 jaar ervaring!

Tot in de puntjes ontzorgd!

Schade melden

Meld uw schade nu snel en eenvoudig!