Bentemmerstraat 1, 6942 EZ Didam | info@rabenschadeherstel.nl

OVER ONS

Ons team

De collega’s bij Raben Schadeherstel werken dagelijks met plezier en enthousiasme aan voertuigen waar wat aan gedaan moet worden!

Over Raben Schadeherstel

Wij zijn gevestigd in Didam en de koffie staat altijd klaar. Stuur een e-mail naar info@rabenschadeherstel.nl of bel ons: 0316 227 763.

11

Fred

Eigenaar van de zaak

Als eigenaar ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering binnen Raben Schadeherstel. Ik heb het altijd erg naar mijn zin met onze collega’s. Mocht ik niet aan het werk zijn, kijk ik het liefst motorcross en Formule 1. Mijn favoriete automerk: Porsche!

12

Joris

Aansturing en klantcontact

Ik houd mij bezig met de dagelijkse aansturing, het klantcontact en transporten binnen Raben Schadeherstel. In mijn vrije tijd ga ik het liefst met de zoon op pad en geniet ik van auto- en motorsport. Favoriete auto’s: Porsche GT3RS en BMW M3. 

9

Danny

Reconitioneren en poetsen

Auto’s poetsen, coaten en reconditioneren is wat ik veelal doe binnen Raben Schadeherstel. De afwisseling binnen mijn werk maakt het leuk. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met kleiduifschieten. Mijn favoriete auto: Audi A6 Avant.

7

Roy

Nóg een allrounder

Als allround schadehersteller vind ik montage en demontage het leukst om te doen. De sfeer binnen Raben Schadeherstel is altijd goed en ik heb erg leuke collega’s. In mijn vrije tijd sleutel ik het liefst, maar sport ik ook graag. Carnaval staat ook hoog op de lijst! Mijn favoriete automerk: Mercedes natuurlijk! 

8

Heino

Meester in plaatwerk

Je leest het: ik ben de meester in plaatwerk, waarbij ik montage en demontage het leukst vind om te doen. Raben Schadeherstel is een groeiend bedrijf met leuke collega’s en is tevens erg dicht bij huis. Wat doe ik in mijn vrije tijd? Feest maken: spaar geen geld maar mooie momenten! Favoriete auto: Mercedes S klasse.

6

Igor

Allround schadehersteller

Als allround schadehersteller vind ik de diversiteit fantastisch. De sfeer is erg goed: we hebben onderling een goede band en lachen, tijdens het harde werken, de hele dag. In mijn vrije tijd sport ik het liefst en doe ik leuke dingen met de kids. Favoriete automerk: Volkswagen! 

4

Danny

Spuiter eerste klas

Ik zorg voor de lak op de auto’s: spuitwerk is wat ik het liefst doe! Bij Raben Schadeherstel heb ik het naar mijn zin door de leuke collega’s en de mooie auto’s die we mogen repareren. In mijn vrije tijd vind je mij op de crossmotor en sleutel ik graag. Mercedes, dat is m’n favoriet.

2.1

Martijn

Niet vies van verf

Mijn werkzaamheden bevatten veelal voorbewerkingsklussen en spuitwerk. Dit vind ik ook het leukst om te doen! Mijn collega’s maken mijn werk écht leuk, maar in mijn vrije tijd zit ik het liefst op het terras of op een feestje met vrienden. Favoriete automerk: Ferrari.

FOCWA

FOCWA werd opgericht in 1936 als Federatie van Organisaties in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven. Anno nu is het een actieve ondernemersvereniging waarin drie zelfstandige verenigingen samenwerken aan de belangenbehartiging van en collectieve dienstverlening aan ondernemers in de Nederlandse carrosseriebranche. De federatie FOCWA telt zo’n 2400 aangesloten bedrijven.

Fast repair

Fast Repair. Dankzij dit pakket kunnen autoschade bedrijven zich profileren als een centrum waar “snelle herstellingen” worden uitgevoerd. Het Fast Repair-systeem biedt systemen voor kleine blikschade. De primers, lakken en technieken zijn ontwikkeld om ook bij kleine herstelling zeer efficiënt te werken. Het programma is gericht op klanten die anders deze kleine schades wellicht niet zouden laten herstellen. 

Dupont Five

Dupont Five start heeft als missie autoschade bedrijven bij te staan bij de uitdagingen voor de toekomst, ondersteund door een dynamisch Europees netwerk van schadeherstelbedrijven dat een hoogwaardig eindresultaat en een onovertrefbare klantenservice levert. In het belang van de Five star Partners en hun klanten promoot DuPont Five Star op optimale kwalitietsnormen en combineert het de beste nationale en internationale werkmethodes.

Meest gestelde vragen

Wat is mijn eigen risico?

De hoogte van uw eigen risico, hangt af van uw verzekering. Wij adviseren dan ook om contact op te nemen met uw verzekering. Heeft u een eigen risico tot € 200,–, dan heeft u geluk. Wij nemen namelijk het eigen risico tot € 200,– voor onze rekening.

Hoe kom ik aan vervangend vervoer?

Wij bieden vervangend vervoer aan. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ik weet niet goed hoe ik het schadeformulier moet invullen?

Wij helpen u graag bij het invullen van het schadeformulier. U kunt op werkdagen binnen komen lopen of u kunt ons bellen.
30 jaar ervaring!

Tot in de puntjes ontzorgd!

Schade melden

Meld uw schade nu snel en eenvoudig!