Bentemmerstraat 1, 6942 EZ Didam | info@rabenschadeherstel.nl

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten wint sterk aan populariteit in de autobranche.
Deze reparatietechniek is speciaal ontwikkeld voor het repareren van kleine parkeer- en hagelschade. Alleen zo blijft de originele lak van uw auto intact. Er wordt gewerkt met speciale gereedschappen. Hiermee kunnen zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen de meeste deukjes probleemloos worden uitgedeukt. Deze methode is milieuvriendelijk en goedkoper dan de conventionele werkwijze.

Uiteraard zijn niet alle deuken met deze techniek te verwijderen. Als Raben Schadeherstel de klus aanneemt, kunt u er op vertrouwen dat de meeste deuken voor 100% hersteld worden. Vanzelfsprekend krijgt u voorafgaand aan de feitelijke uitvoering een correcte indicatie van de prijs en uitleg over de uit te voeren reparatie. Bel of mail vrijblijvend om over uw specifieke situatie te overleggen of voor informatie over prijzen.

WANNEER UITDEUKEN ZONDER SPUITEN?
  • Deukjes mogen niet groter zijn dan een tennisbal;
  • Deukjes mogen geen lakschade hebben;
  • Deukjes mogen niet te scherp zijn;
  • Deukjes moeten bereikbaar zijn;
  • Deukjes moeten twee vingers van de rand zitten;
  • Er moet voldoende ‘rek’ in de plaat aanwezig zijn.
 
LIJMTECHNIEK

Op deukjes waar normaal gereedschap niet bij kan komen passen wij de nieuwste lijmtechnieken toe. Met deze techniek kan de deuk tóch worden verwijderd.

Ons team is vakkundig en zeer ervaren. Wij zijn in staat bijna alle voorkomende schades naar tevredenheid te repareren.

Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en nemen uw graag het regelwerk omtrent de schade uit handen door contact met de verzekeringsmaatschappijen. Wij geven u graag één tip: Laat u niet sturen en kies voor kwaliteit. U bent in 90% van alle gevallen geheel VRIJ om te gaan, waar u dat wilt! En de voorgespiegelde voordelen krijgt u in bijna alle gevallen bij ons ook. Denk hierbij aan korting op het eigen risico, of het vervangend vervoer.

Raben Schadeherstel werkt voor een groot aantal opdrachtgevers, zodat wij u te allen tijde van dienst kunnen zijn. Voor uw gemak hebben wij contracten met de meeste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Hierdoor kunt u snel weer op de weg, gaan wij snel voor u aan de slag en hoeft u zelf niets te regelen.

Keurmerken & services

Bij Raben Schadeherstel beschikken we over vervangend vervoer en een haal-en-breng service. Daarnaast dragen we de volgende keurmerken bij Raben Schadeherstel:

30 jaar ervaring!

Tot in de puntjes ontzorgd!

Schade melden

Meld uw schade nu snel en eenvoudig!